Din kurv

Privatlivspolitik

Din privatlivets fred er vigtig for os. Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter dine personlige oplysninger i forbindelse med din brug af vores webshop. Vi opfordrer dig til at læse denne privatlivspolitik grundigt for at forstå, hvordan vi behandler dine oplysninger.

 1. Indsamling af personlige oplysninger
  Vi kan indsamle personlige oplysninger, som f.eks. dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer og din faktureringsadresse, når du foretager et køb eller kontakter os via vores webshop eller supportformular. Vi indsamler kun oplysninger, der er relevante for at kunne levere de ønskede produkter eller yde den nødvendige support.

 2. Brug af personlige oplysninger
  Vi bruger de indsamlede personlige oplysninger til at behandle dine ordrer, levere produkter til dig, besvare dine henvendelser og yde den nødvendige support. Vi kan også bruge dine oplysninger til at sende dig relevante opdateringer, nyheder eller tilbud, medmindre du aktivt fravælger dette.

 3. Beskyttelse af personlige oplysninger
  Vi tager alle rimelige foranstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger mod uautoriseret adgang, tab eller misbrug. Vi anvender passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre fortroligheden og integriteten af dine oplysninger.

 4. Deling af personlige oplysninger
  Vi deler kun dine personlige oplysninger med tredjeparter i det omfang, det er nødvendigt for at kunne levere produkter eller yde support. Dette kan omfatte leverandører, der assisterer os med forsendelse af varer eller behandling af betalinger. Vi deler ikke dine oplysninger med tredjeparter til markedsføringsformål uden dit udtrykkelige samtykke.

 5. Opbevaring af personlige oplysninger
  Vi opbevarer dine personlige oplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, de blev indsamlet til, medmindre længere opbevaring er påkrævet i henhold til gældende lovgivning.

 6. Dine rettigheder
  Du har ret til at anmode om adgang til, rettelse eller sletning af de personlige oplysninger, vi har om dig. Du kan også til enhver tid fravælge at modtage markedsføringsmaterialer fra os. Hvis du ønsker at udøve dine rettigheder eller har spørgsmål vedrørende behandlingen af dine oplysninger, bedes du kontakte os via de kontaktoplysninger, der er angivet nedenfor.

 7. Ændringer i privatlivspolitikken
  Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik efter behov. Eventuelle ændringer vil blive offentliggjort på vores webshop. Vi opfordrer dig til regelmæssigt at gennemgå denne privatlivspolitik for at være opdateret om, hvordan vi beskytter dine personlige oplysninger.

 8. Kontaktoplysninger
  Hvis du har spørgsmål, bekymringer eller anmodninger vedrørende denne privatlivspolitik eller vores behandling af dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os på følgende måde:

  Intercover ApS
  Kornmarken 15
  6040 Egtved
  Danmark
  CVR 42569267
  E-mail: info@intercover.dk

Vi sætter stor pris på dit tillidsforhold til os og vil behandle dine personlige oplysninger med omhu og i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslove.

Hurtig levering

Nem returnering

Garanti på varer

100% sikker handel