Din kurv

Handelsbetingelser

 1. Generelle vilkår

  1.1 Disse handelsbetingelser gælder for alle køb foretaget på vores webshop med betaling via bankoverførsel.
  1.2 Ved at foretage et køb accepterer du disse betingelser fuldt ud.
  1.3 Vi forbeholder os retten til at ændre disse handelsbetingelser uden varsel. Ændringer vil dog ikke have indflydelse på allerede afgivne ordrer.

 2. Produkter og priser

  2.1 Alle priser på webshoppen er angivet i den angivne valuta og inkluderer moms, medmindre andet er angivet.
  2.2 Produktbeskrivelser og billeder er kun vejledende. Vi kan ikke garantere, at farver og udseende nøjagtigt afspejler de faktiske produkter.
  2.3 Vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden varsel, dog vil prisen for det bestilte produkt være fastlagt på tidspunktet for ordren.

 3. Bestilling og betaling

  3.1 Når du har foretaget dit køb via vores webshop, vil du modtage en ordrebekræftelse via e-mail, der indeholder betalingsoplysninger.
  3.2 Betaling skal foretages via bankoverførsel inden for den angivne tidsramme i ordrebekræftelsen. Ordrer, hvor betalingen ikke er modtaget inden for den angivne tidsramme, vil blive annulleret.
  3.3 Alle omkostninger i forbindelse med bankoverførslen påhviler dig som køber. Sørg venligst for at overføre det fulde beløb, så vi modtager det korrekte beløb uden gebyrer.

 4. Levering

  4.1 Leveringstiden vil variere afhængigt af produktet og destinationen. Vi vil bestræbe os på at levere inden for den angivne leveringstid, men vi kan ikke garantere en præcis leveringsdato.
  4.2 Alle produkter vil blive sendt efter modtagelse af betaling. Vi sender ikke varer, før betalingen er modtaget.
  4.3 Forsendelsesomkostninger vil blive angivet i ordrebekræftelsen. Eventuelle told- eller importafgifter, der pålægges ved levering, er køberens ansvar.

 5. Fortrydelsesret og reklamation

  5.1 Da vores webshop kun accepterer betaling via bankoverførsel, gælder fortrydelsesretten ikke for køb foretaget på webshoppen.
  5.2 Eventuelle fejl eller mangler ved produkterne skal meddeles os inden for rimelig tid efter modtagelsen.
  5.3 I tilfælde af defekte eller beskadigede varer skal du straks kontakte os for at arrangere returnering eller erstatning af produktet.

 6. Persondata

  6.1 Vi behandler dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Ved at acceptere disse handelsbetingelser samtykker du til vores behandling af dine persondata.

 7. Ansvarsfraskrivelse

  7.1 Vi påtager os intet ansvar for eventuelle tab eller skader, der opstår som følge af brugen af vores produkter eller tjenester.
  7.2 Vi er ikke ansvarlige for eventuelle forsinkelser eller manglende levering forårsaget af tredjeparter, f.eks. postvæsenet eller transportører.

 8. Tvister

  8.1 Enhver tvist, der opstår i forbindelse med disse handelsbetingelser, skal forsøges løst i mindelighed mellem parterne.
  8.2 Hvis en mindelig løsning ikke kan opnås, skal tvisten afgøres efter gældende lov ved de kompetente domstole.

Hurtig levering

Nem returnering

Garanti på varer

100% sikker handel